Om CS Byggpartner

om-850

Vi tilpasser boligen til deg!

VestlandsHus har et bredt utvalg av hus. Men det viktigste for oss er dine ønsker og behov. Våre arkitekter tegner dine tanker og drømmer, og tilpasser boligen slik du vil ha den. Du kan også selv tegne om ditt VestlandsHus ved hjelp av Tegneverktøyet som du finner under hver hustype. Her kan du endre rominndelingen, lage huset større og innrede boligen slik du ønsker. Omtegningen kan også utføres sammen med våre proffesjonelle medarbeidere. Mulighetene er mange når du velger Vestlands-Hus til å forvandle din boligdrøm til nettopp drømmeboligen.

VestlandsHus – kvalitet du kan være trygg på

Vi i VestlandsHus er opptatt av å bygge hjem som er idéelle når du flytter inn – og som er bygget for å gi deg glede i alle årene som kommer. Derfor har VestlandsHus alltid lagt flid i detaljene og håndverket, og likeså benytter vi kun anerkjente leverandører.

CS Byggpartner AS – vi skaper muligheter!

CS Byggpartner AS ble stiftet i høsten 1997. Vi ble samtidig forhandler av Vestlandshus, og har siden det vært endel av kjeden.

CS Byggpartner AS ønsker å sette sine fotavtrykk med trygghet og kvalitet. Vi er en bedrift som skal være der når dere trenger oss, både på nybygg og tilbygg, samt om du trenger oss til noe som skal rettes opp.

Solid økonomi og god struktur er viktige faktorer for oss.

Vi gleder oss til å hjelpe deg!


Jan Smidsrød
Boligrådgiver / Daglig leder